Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 500g538kcal42.1g70g1.7g35g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow500g375kcal27.5g60g2.5g0g
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1000g350kcal16g69g1g14g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Juusto, cheddar 240g991kcal61.5g0.2g82.6g0g
Chili paprika punainen8g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5868g6130kcal314.8g471.6g308.6g122g
Valittu annoskoko2934g3065kcal157.4g235.8g154.3g61g
Annoskoko puolitettuna1467g1533kcal78.7g117.9g77.2g30.5g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884