Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen752g150kcal4.5g28.6g2.3g10.5g
Tuorekurkku, annos 50g1160g464kcal7g16.2g1.2g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow421g421kcal96.8g0g4.2g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g601g962kcal102.2g0.6g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5868g3995kcal421g90.8g135.6g21g
Valittu annoskoko2934g1997kcal210.5g45.4g67.8g10.5g
Annoskoko puolitettuna1467g999kcal105.3g22.7g33.9g5.3g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533