Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1600g1120kcal256g0g4.8g0g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro100g31kcal2.1g4.2g0.5g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5872g3827kcal550.6g75.8g132.4g25.2g
Valittu annoskoko2936g1914kcal275.3g37.9g66.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna1468g957kcal137.7g19g33.1g6.3g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968