Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 540g163kcal5.1g27.6g1.1g10.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g563g114kcal3.4g21.4g1.7g7.9g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Pinaatti 203g27kcal3.3g0.8g0.6g2.6g
Cashew pähkinä, pirkka135g777kcal27g25.7g62.1g4.7g
Salaatti, jäävuori tuore180g18kcal2g1.4g0.4g1.8g
Savulohi, pelkästään540g1070kcal93.5g0g83.2g0g
Kananmuna kuoreton 563g803kcal70.4g1.7g57.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Kurkku, tuore180g18kcal1.1g3g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5877g6383kcal411.6g163.6g459g58.2g
Valittu annoskoko2938g3192kcal205.8g81.8g229.5g29.1g
Annoskoko puolitettuna1469g1596kcal102.9g40.9g114.8g14.6g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998