Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 55g55kcal1.4g0.2g5.3g1g
Pekoni, paistettu 40g205kcal6.6g0g20.2g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti25g70kcal0.8g1.4g6.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g169kcal1g1.5g17.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.5g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Kasvisliemi laimennettu 50g4.6kcal0.1g0.2g0.4g0g
Lihaliemi laimennettu 50g9kcal0g1.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1323kcal21.2g11.2g132.6g2g
Valittu annoskoko294g662kcal10.6g5.6g66.3g1g
Annoskoko puolitettuna147g331kcal5.3g2.8g33.2g0.5g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804