Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 151g26kcal2.8g0.6g0.8g2.9g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.5g5.6kcal0.6g0.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g331kcal2g3g35.1g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g820kcal12g11.8g80.2g7g
Valittu annoskoko294g410kcal6g5.9g40.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna147g205kcal3g3g20.1g1.8g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958