Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio113g101kcal5.1g5.6g6.8g0g
Paprika vihreä 28g6kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sinappi 5.6g7.4kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g595kcal43.2g16g39.8g2.2g
Valittu annoskoko295g297kcal21.6g8g19.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna147g149kcal10.8g4g10g0.6g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251