Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha169g280kcal32.1g0g16.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 56g74kcal1.5g1.8g6.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.4g6.9kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Kaurahiutale 11g42kcal1.6g6.4g0.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g878kcal76.4g23.4g52.8g4.2g
Valittu annoskoko295g439kcal38.2g11.7g26.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna147g220kcal19.1g5.9g13.2g1.1g
Arvot/100g100g149kcal13g4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897