Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g75g32kcal0g7.1g0.1g1.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.8g7.7kcal0.6g0.1g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g231kcal13g15.2g12.8g4g
Valittu annoskoko295g116kcal6.5g7.6g6.4g2g
Annoskoko puolitettuna147g58kcal3.3g3.8g3.2g1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511