Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 141g97kcal7.1g13.2g0.6g4.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Cashewpähkinä 17g97kcal3.4g3.2g7.8g0.6g
Mineraalisuola keskiarvo 1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g1.1g4.4kcal0.6g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana589g505kcal22.6g35.2g28g10.6g
Valittu annoskoko295g253kcal11.3g17.6g14g5.3g
Annoskoko puolitettuna147g126kcal5.7g8.8g7g2.7g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928