Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 425g1455kcal25.7g321.2g3g9.8g
Vesi, vesijohtovesi 1999g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)500g825kcal15g20g75g0g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g4559kcal81.6g682.4g156g19.6g
Valittu annoskoko2940g2280kcal40.8g341.2g78g9.8g
Annoskoko puolitettuna1470g1140kcal20.4g170.6g39g4.9g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469