Kana-nuudelikeitto

Kuori ja siivuta porkkanat valmiiksi.

Kuori ja hienonna sipulit valmiiksi.

Paista broilerinfileet oliiviöljyssä molemmin puolin.

Paistamisen loppuvaiheessa lisää 1 tl suolaa.

Nosta broilerinfileet leikkuulaudalle jäähtymään.

Kuullota sipuli broilerista jääneessä öljyssä.

Lisää porkkanat ja paistele hetki.

Lisää vesi (kiehauta se ensin vedenkeittimessä jos haluat säästää aikaa) ja mausteet.

Keitossa oli myös 1 rkl lipstikkaa, jota ei löytynyt ainesosaluettelosta.

Keitä kunnes porkkanat ovat miltei kypsiä.

Lisää nuudeli (halkaise levyt puoliksi ja taas puoliksi ennen keittämistä - helpottaa keiton syömistä) ja keitä kunnes porkkanat ja nuudelit ovat kypsiä.

Samalla suikaloi broilerinfileet.

Laita levy pienemmälle, lisää kuutioiksi leikattu sulatejuusto ja sekoita niin, että juusto sulaa keittoon.

Lisää keittoon vielä suikaloitu broileri ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee481g471kcal105.8g0g4.8g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl24g213kcal0g0g23.6g0g
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 743g243kcal4.6g41.3g1.5g19g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy131g420kcal16.4g82.6g2.6g10.5g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas140g392kcal26.6g0g30.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.7g23kcal1.1g1g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1312g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g3576kcal311.6g259.4g130.2g62.4g
Valittu annoskoko2940g1788kcal155.8g129.7g65.1g31.2g
Annoskoko puolitettuna1470g894kcal77.9g64.9g32.6g15.6g
Arvot/100g100g61kcal5.3g4.4g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371073