Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 501g539kcal42.2g70.1g1.8g35.1g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow501g376kcal27.6g60.1g2.5g0g
Paprika keltainen 401g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g541kcal0g0g60.1g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1002g351kcal16g69.1g1g14g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Juusto, cheddar 241g993kcal61.6g0.2g82.7g0g
Chili paprika punainen8g3.2kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g6143kcal315.4g472.4g309.2g122.2g
Valittu annoskoko2940g3071kcal157.7g236.2g154.6g61.1g
Annoskoko puolitettuna1470g1536kcal78.9g118.1g77.3g30.6g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884