Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g1756g6146kcal228.3g1229.2g26.3g0g
Vesi1003g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g80g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 100g887kcal0g0g100.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g14066kcal456.6g2458.4g253.2g0g
Valittu annoskoko2940g7033kcal228.3g1229.2g126.6g0g
Annoskoko puolitettuna1470g3517kcal114.2g614.6g63.3g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781