Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g2666g2800kcal213.3g373.3g53.3g266.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 98g869kcal0g0g98.2g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g140g545kcal46.3g0g39.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g8441kcal519.4g747.8g382.8g533.2g
Valittu annoskoko2940g4220kcal259.7g373.9g191.4g266.6g
Annoskoko puolitettuna1470g2110kcal129.9g187g95.7g133.3g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308