Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1804g2958kcal450.9g16.2g119g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g180g233kcal7.6g9.2g18g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Voi 84g611kcal1g0.3g68.4g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)90g74kcal8.6g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g9688kcal1102.4g79g546.4g0.2g
Valittu annoskoko2940g4844kcal551.2g39.5g273.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna1470g2422kcal275.6g19.8g136.6g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607