Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g1604g1123kcal256.7g0g4.8g0g
Purjosipuli 401g92kcal7.3g9.6g0.8g8.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g181kcal0g0g20.1g0g
Ruokakerma Valio 5%802g481kcal9.6g22.5g40.1g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro100g31kcal2.1g4.2g0.5g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5888g3838kcal552.2g76g132.8g25.4g
Valittu annoskoko2944g1919kcal276.1g38g66.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna1472g960kcal138.1g19g33.2g6.4g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968