Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g1.9g7.4kcal0.1g0.4g0.6g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g2.5g6.3kcal0.3g0.1g0.6g0g
Chilikastike original, Felix3.8g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Paprika punainen 16g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g40g88kcal4.8g1g7.2g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 13g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g327kcal14.2g25.8g17.4g4.4g
Valittu annoskoko295g164kcal7.1g12.9g8.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna148g82kcal3.6g6.5g4.4g1.1g
Arvot/100g100g56kcal2.4g4.4g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030