Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g91g183kcal18.3g0g11.9g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)2.8g19kcal0g0g2.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g46g31kcal0.7g6.8g0g0g
Suolapähkinä 1.3g7.5kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow149g60kcal3.1g10.1g0.6g4.5g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g647kcal45.4g34.4g35.2g9.2g
Valittu annoskoko295g324kcal22.7g17.2g17.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna148g162kcal11.4g8.6g8.8g2.3g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.8g6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722