Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika keskiarvo 50g14kcal0.5g2.1g0.2g0.9g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)78g95kcal1.7g21.2g0.2g0.6g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )58g81kcal7.5g3.8g4g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)47g77kcal11.7g0.4g3.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g31g41kcal1g0.5g3.8g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka16g61kcal3.7g0.2g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g746kcal52.6g57.8g32.6g3.6g
Valittu annoskoko295g373kcal26.3g28.9g16.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna148g187kcal13.2g14.5g8.2g0.9g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887