Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g251g83kcal1.5g14.1g0.5g6.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)23g142kcal0g0g15.8g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana590g583kcal3.2g60.6g32.6g12.6g
Valittu annoskoko295g292kcal1.6g30.3g16.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna148g146kcal0.8g15.2g8.2g3.2g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498