Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.5g0g3.9g0g
Kaali, valkokaali135g28kcal1.6g4.6g0.3g2.8g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g205kcal19g10.6g9.2g5.8g
Valittu annoskoko296g102kcal9.5g5.3g4.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna148g51kcal4.8g2.7g2.3g1.5g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271