Punajuurisalaatti

Raasta punajuuri, höyrytä kypsäksi ja jäähdytä.

Raasta omena ja kaada sitruunan mehu päälle.

Raasta kurkku ja silppua ruohosipuli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1200g461kcal12g82.8g2.4g30g
Omena, keskikokoinen 200g480g163kcal1g34.1g1.4g8.6g
Kurkku 600g66kcal3.4g8.4g0.6g4.2g
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g480g312kcal15.8g21.6g18.7g0g
Ruohosipuli, tuore72g19kcal1g2.7g0.4g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g2092kcal67.2g303g47g87.4g
Valittu annoskoko2952g1046kcal33.6g151.5g23.5g43.7g
Annoskoko puolitettuna1476g523kcal16.8g75.8g11.8g21.9g
Arvot/100g100g35kcal1.1g5.1g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135593