Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2100g379kcal11.8g52.5g8.4g14.7g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)750g150kcal4.5g26.2g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Mustapippuri, annos 1g6g14kcal0.7g2.3g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g60g57kcal0.7g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5904g1672kcal37g187.6g70.4g33.8g
Valittu annoskoko2952g836kcal18.5g93.8g35.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna1476g418kcal9.3g46.9g17.6g8.5g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181