Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)467g1635kcal63g306.4g13.5g28g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha934g1551kcal177.5g0g93.4g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow934g747kcal39.2g121.4g8.4g29g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g584g642kcal17.5g18.7g58.4g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5908g9769kcal594.4g893g417.4g114g
Valittu annoskoko2954g4885kcal297.2g446.5g208.7g57g
Annoskoko puolitettuna1477g2442kcal148.6g223.3g104.4g28.5g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390