Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta130g352kcal9.8g63.9g6.5g6.5g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g76g280kcal10.5g54.9g1.9g3.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%466g279kcal14.9g33.1g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1164g1933kcal221.2g0g116.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g524g106kcal3.1g19.9g1.6g7.3g
Basilika, tuore233g93kcal7.2g11.6g1.9g9.1g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g233g792kcal58.2g0g62.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5908g8037kcal681.8g367.6g427.2g52g
Valittu annoskoko2954g4018kcal340.9g183.8g213.6g26g
Annoskoko puolitettuna1477g2009kcal170.5g91.9g106.8g13g
Arvot/100g100g136kcal11.5g6.2g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87159