Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 167g326kcal31.2g0g22.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)50g90kcal9.5g0g5.5g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g9g11kcal0.2g0.6g0.8g0.1g
Tomaattimurska 33g10kcal0.2g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g978kcal91.4g5g65.4g1.4g
Valittu annoskoko296g489kcal45.7g2.5g32.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna148g244kcal22.9g1.3g16.4g0.4g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164