Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 100g107kcal23.1g0g1.5g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Paprika keskiarvo 25g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka25g2.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana592g343kcal52g15g7.6g5.2g
Valittu annoskoko296g172kcal26g7.5g3.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna148g86kcal13g3.8g1.9g1.3g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872