Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%113g191kcal22.5g0g11.3g0g
Oliiviöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Voi 3.9g29kcal0g0g3.2g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tomaattimurska 113g33kcal0.6g6g0.2g2.1g
Tomaattisose tomaattipyree 8.4g6.4kcal0.4g1.1g0g0.1g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g635kcal49.4g21.4g37.4g6.2g
Valittu annoskoko296g318kcal24.7g10.7g18.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna148g159kcal12.4g5.4g9.4g1.6g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883