Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 109g42kcal1.1g7.5g0.2g2.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen55g18kcal1.8g2.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 9g32kcal0.6g7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g371kcal26.6g35.6g11.8g6.4g
Valittu annoskoko296g185kcal13.3g17.8g5.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna148g93kcal6.7g8.9g3g1.6g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686