TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g88g118kcal19.3g0g4.4g0g
Tomaattimurska 88g26kcal0.5g4.6g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Paprika, punainen33g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 38g29kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Paprikajauhe 2.2g7kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g22g15kcal1.7g1.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana593g496kcal46.2g30.8g19.2g8g
Valittu annoskoko297g248kcal23.1g15.4g9.6g4g
Annoskoko puolitettuna148g124kcal11.6g7.7g4.8g2g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755