Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1000g1071kcal231g0g15g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.3g
Paprika keskiarvo 250g72kcal2.4g10.7g1g4.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka250g28kcal2.8g2.8g0.5g2.5g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.2g3g4.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g135g81kcal7g12.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g3430kcal519.8g149.2g72.6g51.8g
Valittu annoskoko2960g1715kcal259.9g74.6g36.3g25.9g
Annoskoko puolitettuna1480g858kcal130g37.3g18.2g13g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872