Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g167g567kcal23.3g0g51.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Veripalttu (Tapola), annos 200g533g1221kcal58.7g90.7g85.3g0g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g4606kcal190g403.6g276.2g20.2g
Valittu annoskoko2960g2303kcal95g201.8g138.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna1480g1152kcal47.5g100.9g69.1g5.1g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337