Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.791g4353kcal7.9g7.9g474.9g0g
Sokeri 673g2731kcal0g672.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g127kcal0g31.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 653g931kcal81.6g2g66.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 772g2648kcal78.6g540.2g9.3g27g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g21717kcal340.4g2537g1102.2g54.4g
Valittu annoskoko2960g10859kcal170.2g1268.5g551.1g27.2g
Annoskoko puolitettuna1480g5429kcal85.1g634.3g275.6g13.6g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059