Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1200g508kcal117.7g4.8g1.2g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g800g4320kcal80g288g296g0g
Semper mangoa soseena800g400kcal1.6g96g2.4g0g
Sokeri 160g649kcal0g159.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g11756kcal398.6g1097.2g599.2g0g
Valittu annoskoko2960g5878kcal199.3g548.6g299.6g0g
Annoskoko puolitettuna1480g2939kcal99.7g274.3g149.8g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658