Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2000g2142kcal462g0g30g0g
Sitruunamehu, laimentamaton400g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Oliiviöljy 336g2971kcal0g0g336g0g
Dijonsinappi, Maille, Original56g39kcal2.2g4.5g1.7g1.7g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g11576kcal934.2g286.6g736g8.4g
Valittu annoskoko2960g5788kcal467.1g143.3g368g4.2g
Annoskoko puolitettuna1480g2894kcal233.6g71.7g184g2.1g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744