Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 800g281kcal37g15.6g2.4g20g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g0g
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g200g340kcal4g10.6g30g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g1357kcal95g60.6g68g42g
Valittu annoskoko2960g679kcal47.5g30.3g34g21g
Annoskoko puolitettuna1480g339kcal23.8g15.2g17g10.5g
Arvot/100g100g23kcal1.6g1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026