Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1666g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta583g875kcal116.6g0g46.6g0.6g
Parsakaali brokkoli 300g105kcal13.9g5.8g0.9g7.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g208g73kcal5.6g9.8g1g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5930g2220kcal275.6g54.6g97.8g25.6g
Valittu annoskoko2965g1110kcal137.8g27.3g48.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna1483g555kcal68.9g13.7g24.5g6.4g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332572