Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1178g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 118g88kcal15.5g1.3g0.5g8.1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 127g1125kcal0g0g127.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1531g5254kcal156g1071.8g18.4g53.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g12932kcal343g2146.2g292.2g123.4g
Valittu annoskoko2968g6466kcal171.5g1073.1g146.1g61.7g
Annoskoko puolitettuna1484g3233kcal85.8g536.6g73.1g30.9g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760