Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen1746g4923kcal190.3g848.5g118.7g54.1g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g594g2374kcal32.6g26.1g237.4g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g629g2432kcal94.3g18.9g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g19460kcal634.4g1787g1152.2g108.2g
Valittu annoskoko2968g9730kcal317.2g893.5g576.1g54.1g
Annoskoko puolitettuna1484g4865kcal158.6g446.8g288.1g27.1g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890