Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g910g255kcal5.5g54.1g1.8g22.8g
Voi 98g711kcal1.2g0.4g79.7g0g
Hunaja 70g231kcal0.3g56.6g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g350g1260kcal98g7g94.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g9307kcal595g245.4g667.6g45.6g
Valittu annoskoko2968g4654kcal297.5g122.7g333.8g22.8g
Annoskoko puolitettuna1484g2327kcal148.8g61.4g166.9g11.4g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318