Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 806g204kcal4g33.8g1.6g15.3g
Kaali, valkokaali298g63kcal3.6g10.1g0.6g6.3g
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.2g1.4g0.2g1.8g
Timjami 7g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 1402g3227kcal176.7g10.7g278.8g0.3g
Oliiviöljy 175g1549kcal0g0g175.2g0g
Persilja 140g38kcal1.9g1.5g0.3g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g10290kcal381.8g125.6g914.6g77.4g
Valittu annoskoko2968g5145kcal190.9g62.8g457.3g38.7g
Annoskoko puolitettuna1484g2573kcal95.5g31.4g228.7g19.4g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301996