Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g60g24kcal2.3g3.8g0.1g0g
Sokeri 34g138kcal0g33.9g0g0g
Siirappi, tumma40g128kcal0g29.5g0g0g
Neilikka, annos 4g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen40g287kcal0.4g0.4g31.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g120g419kcal4.2g96.9g1.2g3.6g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3g9kcal0.3g1.8g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g2015kcal14.4g334.2g66.8g8.8g
Valittu annoskoko297g1008kcal7.2g167.1g33.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna149g504kcal3.6g83.6g16.7g2.2g
Arvot/100g100g339kcal2.4g56.2g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120349