Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.2g0.6g1.7g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g59g29kcal0.6g7.1g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g63g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 10g6.4kcal0.3g0.5g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl28g36kcal3.6g0.1g2.3g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 4g15kcal0.2g3.4g0.1g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1420kcal36g146.2g77.4g3.6g
Valittu annoskoko297g710kcal18g73.1g38.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna149g355kcal9g36.6g19.4g0.9g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508