Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g11g82kcal0.1g0.1g9g0g
Maito, Kevyt38g17kcal1.2g1.8g0.6g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl41g54kcal5.4g0.1g3.4g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.9g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g7.5g29kcal0g6.9g0.1g0g
Korppujauho 1.8g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g113g38kcal0.2g8g0.3g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g1071kcal24.4g174.2g28g7.6g
Valittu annoskoko297g535kcal12.2g87.1g14g3.8g
Annoskoko puolitettuna149g268kcal6.1g43.6g7g1.9g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068