BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Broilerin nahaton rintafilee150g155kcal34.6g0g2.2g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni75g98kcal2.3g1.5g9.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g608kcal75g6.8g33.2g1.2g
Valittu annoskoko297g304kcal37.5g3.4g16.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna149g152kcal18.8g1.7g8.3g0.3g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517