Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g126g151kcal21.4g2g6.2g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g50g37kcal2.7g6g0.2g0g
Hillosipulisäilyke 13g6.4kcal0.2g1.2g0g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g619kcal52.2g31.6g29.8g3.8g
Valittu annoskoko297g310kcal26.1g15.8g14.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna149g155kcal13.1g7.9g7.5g1g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457