Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 227g76kcal1.6g12.5g0.2g3.2g
Sokeri60g244kcal0g60g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g641kcal3.2g145g0.4g6.4g
Valittu annoskoko297g320kcal1.6g72.5g0.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna149g160kcal0.8g36.3g0.1g1.6g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878