CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 51g169kcal5.4g31.2g1.1g5.1g
Kauralese 5g18kcal0.9g2.3g0.4g0.9g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Arla Apetina Feta 3%37g41kcal6.7g0.7g1.1g0g
Paprika vihreä 19g4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Tomaattimurska 37g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Pinaatti 9g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Chili paprika punainen4.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 28g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 28g64kcal6.3g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g844kcal41.8g81.8g34.6g16.6g
Valittu annoskoko297g422kcal20.9g40.9g17.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna149g211kcal10.5g20.5g8.7g4.2g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327