JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta142g213kcal28.3g0g11.3g0.1g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Pekoni rasvainen 3.1g12kcal0.4g0g1.1g0g
Olut, alkoholiton Nikolai31g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.8g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.4g2kcal0.1g0.5g0g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g516kcal60g12.8g24.8g2.4g
Valittu annoskoko297g258kcal30g6.4g12.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna149g129kcal15g3.2g6.2g0.6g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616